ODS vstupuje do voleb 2018 v Kroměříži připravena

27.08.2018 20:46

Vážení Kroměřížané,

s respektem a pokorou jsem přijala roli „jedničky“ na kandidátní listině Občanské demokratické strany pro letošní komunální volby. S respektem a pokorou proto, že velmi přesně vím, co převzetí odpovědnosti za řízení města obnáší, vyzkoušela jsem si to nejen jako členka zastupitelstva, ale také jako starostka v období 2010  - 2014.

ODS je  tradiční strana s dlouhou historií a v Kroměříži  může navazovat na dlouholetou účast ve vedení města. Trvala od roku 1994 do roku 2014. Během té doby jsme postupně získávali zkušenosti, prošlapávali neprobádané stezky, krok za krokem tvořili stabilní tým, jehož hlavním cílem je být k užitku naší Kroměříži. Chceme se vrátit do jejího vedení a pokračovat v předchozí práci.

Od prvních svobodných voleb v roce 1990 pozorně sleduji vše, co se pojí nejen s volbami, ale také s tím, jak si jejich vítězové poradí s plněním svých slibů. Trendem poslední doby je naslibovat voličům „hory-doly“ a zaměřit se více na propagaci a marketing než na program.

ODS taková v Kroměříži nechce být a nebude. Náš program neslibuje vzdušné zámky, ale zahrnuje důležité dlouhodobé a realistické střednědobé úkoly. Nabízíme vám to, o čem jsme přesvědčeni, že dokážeme také zrealizovat.

Chceme být otevření, dostupní pro každého, chceme priority města vybírat společně s vámi – občany.

Jako leader kandidátky jsem získala pověření sestavit kandidátní listinu. Uchopila jsem tento úkol jako tvorbu týmu složeného z vám známých i nových tváří, ze zkušených odborníků, z členů ODS i nezávislých osobností. Všichni  kandidáti jsou ochotní věnovat svůj čas, zkušenosti i práci našemu městu. Všichni mají Kroměříž rádi a chtějí, aby se nám tady dobře žilo.

Dovolím si dnes představit vám náš program a věřím, že vás zaujme právě svou konkrétností a realizovatelností a že oceníte dlouholeté zkušenosti o něž se v Kroměříži můžeme opřít.

Chceme řídit město společně s vámi. Všichni společně totiž tvoříme Kroměříž. Jsme spoluobčané.

Daniela Hebnarová

Náš program je vám k dispozici a můžete si ho prostudovat tak, jak vám nejlépe vyhovuje.

Stahujte ve formátu PDF: Volební program ODS 2018

Stahujte jako prezentaci: Volební program ODS 2018

Nebo si ho orientačně můžete prohlédnout přímo v tomto článku: